Van Beek Bodyfashion

Als lingeriespecialist met wortels die ruim 85 jaar terug gaan in de tijd, bent u bij ons aan het juiste adres voor een vakkundig advies op het gebied van uitwendige borstprotheses, protheselingerie en -badmode. Wij zijn een normale winkel waar u vrijblijvend binnen kunt lopen op een moment dat het u goed uitkomt. Even kijken wat we in huis hebben en of onze sfeer en mensen bij u past. Voor het aanmeten van borstprotheses werken we uitsluitend op afspraak met Hiske van Beek, voor lingerie en/of badmode kunt u altijd binnenlopen en kan iedereen u daarbij helpen. Een afspraak maakt u door te:
* bellen 0342 471594
* mailen h.vanbeek@vanbeek-bodyfashion.nl
* appen 0630 024 603

Als u te horen heeft gekregen dat u een operatie moet ondergaan aan uw borst(en), wordt er vaker gezegd “haal maar een sportbh bij een warenhuis/textielsuper. Dat vinden wij heel erg jammer omdat wij van 2 verschillende merken speciale bh’s in huis hebben die zijn ontwikkeld voor dit doel, rondom steun geven met een ronde pasvorm i.p.v. platdrukken tegen de borstkas wat de meeste sportbh’s doen. Hierdoor krijgt de herstellende borst niet de ondersteuning die het eigenlijk nodig heeft. De borst herstelt platter i.p.v. ronder (natuurlijker). Deze bh’s zijn aan de achterkant plat zonder sluitingen zodat u beter geholpen kunt worden bij het aan en uittrekken, u geen hinder ondervind als u vaak/lang moet zitten of liggen en ook de schouderbandjes zijn zo gemaakt dat er niet op uw rug of achterkant van de schouder gaat irriteren. Na de herstel periode dragen de meeste dames deze bh’s gewoon door als goede sportbh want dat kan wel.

Als na verloop van tijd uw wonden zijn geheeld, zou u kunnen gaan kijken voor een uitwendige borstprothese. Wij adviseren u dit te doen als u geen vocht meer vast houd en de huid niet meer gevoelig is of roodachtig van kleur. Hiervoor werken we altijd op afspraak in een speciale afgesloten ruimte zodat u volledige privacy heeft. Voor een 1e keer reserveren we ongeveer 1 uur tijd waarin Hiske met u overlegt wat u ongeveer in gedachten heeft en wat u gewent bent. Met deze gegevens pakt zij een model prothese uit het vak die u kunt passen zodat u uw symmetrie weer terug vindt. Doordat we altijd ruim 120 verschillende protheses in huis hebben, kunnen we de meeste dames gelijk van een goede prothese voorzien. En door er ook verschillende bh’s bij uit te zoeken, kunt u door de weeks of bij specialere momenten zelf kiezen wat u draagt. En hiermee ook weer meer een tevreden vrouw gaat voelen. Want u mag er gewoon zijn en het leven gaat weer door. Bij uw bezoeken mag u gerust een partner of vriendin meenemen.

Wij hebben met alle zorgverzekeringen een contract afgesloten (60 in 2024!) zodat we iedereen een goede prothese kunnen verstrekken. Deze wordt vanuit de basis verzekering meestal elke 2 jaar vergoed. Er zijn verschillende verzekeraars die vanuit een aanvullend pakket ook bijbehorende protheselingerie en -badmode vergoeden. Bijv. € 500,- per jaar. Het kan soms zinvol zijn om dit soort details bij uw verzekering na te kijken/vragen. Voor een eerste consult is het handig om legitimatie mee te nemen (paspoort, ID kaart of rijbewijs), pasje of print van uw zorgverzekering waar uw naam, geboortedatum en verzekeringsnummer op vermeld staat en bij een 1e verstrekking een verwijsbrief of machtiging van uw behandelend arts of verpleging. Dan hebben wij alles in huis om het declareren voor u uit handen te nemen. Wij zijn u graag van dienst met de beste service en het meest veelzijdige assortiment van Nederland.