Over ons

Oncologie Netwerk Barneveld - Logo

Ons logo

Het Oncologienetwerk Barneveld staat voor het leveren van optimale zorg in de gemeente Barneveld, voor iedere cliënt die met kanker te maken krijgt.
Als paramedische zorgverleners, ieder met zijn eigen competenties (de verschillende kleuren) staan wij met hart (de vormen van een hart) en ziel om u (het hart in het midden) heen (de cirkel).Graag willen wij ons als behandelaars aan u voorstellen, zodat u iets meer te weten komt over uw toekomstige behandelaar.

Foto van Aline Teunissen

Aline Teunissen

Consulent | Allerzorg – Care for Cancer

Als consulent van Allerzorg-Care for cancer kan ik met je in gesprek gaan over alles wat er rondom de diagnose kanker en behandeling gebeurt. Op het emotioneel, relationeel, sociaal, spiritueel, praktisch en lichamelijk vlak.

Ook als je niet meer beter kunt worden, kan ik helpen weer meer grip te krijgen op de omstandigheden.

Johan Moll

Fysiotherapeut | Medifit

Fysiotherapie heeft een belangrijke rol binnen de behandeling bij kanker. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat training voorafgaand aan een operatie, radiotherapie of chemotherapie, maar ook volgend op een van deze behandelingen enorm kan ondersteunen in het herstel.

Mijn drive is om samen met mijn collega’s om u heen te staan en u met hart en ziel daarin te begeleiden.

Foto van Robbin Lam

Robbin Lam

Oncologie / Oedeemfysiotherapeut | Medifit

Als oncologiefysiotherapeut en oedeemfysiotherapeut vind ik het prettig om binnen een netwerk met andere professionals samen te werken om de patiënt zo optimaal mogelijk te kunnen helpen. Omdat we elkaar aanvullen kunnen we zinvolle nazorg op maat bieden, in alle fases van de ziekte.

Foto van Brigitte Lycklema

Brigitte Lycklema

Oncologie / Oedeemfysiotherapeut | Fysio Barneveld

Sinds 2000 werkzaam bij Fysio Barneveld. Mijn specialisaties zijn: oedeem fysiotherapeute, oncologie fysiotherapeute MSc. en manueel therapeute. 

Denise Brunekreef

Ergotherapeut | Medifit

Sinds maart 2021 ben ik ergotherapeut bij Medifit Barneveld. Binnen mijn werkveld haal ik veel energie en voldoening uit het ondersteunen van patiënten op het gebied van belasting en belastbaarheid. Ik kijk graag samen met u naar verschillende mogelijkheden om dagelijkse activiteiten minder belastend te maken en de invulling van dagen betekenisvoller te maken.

Foto van Arianne Hilbers

Arianne Hilbers

Ergotherapeut | Ergotherapie Praktijk Veluwe

Ergotherapie is het bijzondere van het alledaagse. Dus hoe zorg je er praktisch voor dat je dag prettig verloopt, zonder over je grens te gaan?  Wat heb jij daar voor nodig? Dat geeft mij uitdaging in mijn werk, samen met alle andere paramedici in dit netwerk.

Foto van Annelies Dorma

Annelies Dormans

Diëtiste | Diëtistenpraktijk Barneveld

Ik ben Annelies Dormans en sinds 1990 werkzaam als diëtist. Het mooie van het werken samen met andere disciplines is dat we op de hoogte zijn van elkaars handelen en adviezen en zo om de client heen de beste zorg op maat kunnen leveren.