Salon Uniek

Ziek zijn, is al vervelend en zwaar genoeg. Door chemotherapie kunnen uw haren uit gaan vallen en geeft dit u ook nog eens een onzeker gevoel. Wij begrijpen dit ten zeerste! Gelukkig zijn er allerlei mooie oplossingen mogelijk. Onze haarwerkspecialisten kijken graag mee tijdens een gratis intake. Lukt het niet om naar de salon te komen? Dan komen we naar u toe!

Samen gaan we op zoek naar welk haarwerk bij u en uw situatie past. Naast het aanmeten van een haarwerk, kijken wij ook naar de conditie van uw hoofdhuid en geven wij vrijblijvend advies. Indien mogelijk zien en/of adviseren wij u voordat u start met de chemotherapie. Als u een cold cap gebruikt tijdens uw chemotherapie, mogen wij daarvoor speciaal een haarwerk 6 weken lang op zicht houden, meestal is het dan wel duidelijk of uw haren wel of niet uit gaan vallen.

Wij kunnen kosteloos zichtzendingen voor u bestellen zodat u meerdere haarwerken kunt zien en passen afgestemd op uw gewenste model en kleur.

Echt haar haarwerk of synthetisch haar? Kort, lang, stijl of krullen alles is mogelijk. Ook hebben wij een breed assortiment mutsjes voor de momenten dat u uw haarwerk even niet draagt.

Kwaliteit
Salon Uniek is gespecialiseerd in haarwerken van hoge kwaliteit. De salon is dan ook een erkend ANKO Haarwerk Specialist. Dat betekent dat de kwaliteit van uw haarwerk gewaarborgd is. Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent. Daarom geven onze medewerkers u ook graag advies over de verzorging van uw haarwerk

Vergoeding zorgverzekering
Maakt u zich zorgen om de kosten van een haarwerk? Vanuit uw basisverzekering ontvangt u jaarlijks een vergoeding. In 2022 is dit ‚ā¨457,50. Tevens kan het zo zijn dat u nog een vergoeding ontvangt uit uw aanvullende verzekering.

Houdt er wel rekening mee dat het eigen risico geldt voor een haarwerk.

U kunt een gratis haarwerk magazine aanvragen voor meer informatie via https://salonuniek.nl/dienst/haarwerken-pruiken-barneveld-salon-uniek/.