OnCOLOGIe VERPLEEGKUNDIGE

Allerzorg Care for Cancer:

De diagnose Kanker zet uw wereld op zijn kop. Begrijpelijk dat u veel vragen heeft, bijvoorbeeld: welke gevolgen heeft de behandeling? Hoe beïnvloedt kanker mijn relatie? Kan ik nog blijven werken? De consulenten van Care for Cancer kunnen u hierbij steunen en helpen. Om keuzes te maken en u te begeleiden tijdens uw ziekte, maar ook daarna. Hoe ingrijpend de diagnose ook is, wij zorgen ervoor dat u weet waar u aan toe bent.

Oncologieverpleegkundigen

De Care for Cancer consulenten van Allerzorg zijn ervaren oncologieverpleegkundigen. De consulenten hebben hierdoor veel kennis om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Zij bezoeken u thuis, beantwoorden vragen over uw diagnose en behandeling en geven praktische tips die u kunt toepassen in het dagelijks leven. Ook geven onze consulenten advies over aanvullende zorgmogelijkheden dicht bij huis, van lotgenotencontact tot (online) zorgprogramma’s.

Individuele ondersteuning

Care for Cancer biedt individuele ondersteuning als aanvulling op de zorg die u vanuit het ziekenhuis krijgt. Omgaan met kanker is meer dan een medische behandeling. De consulenten van Allerzorg Care for Cancer helpen u door deze moeilijke tijd. Op een manier die past bij uw situatie.

Vergoeding

De consulten van Care for Cancer worden vergoed vanuit de basisverzekering en gaat niet ten koste van het eigen risico. Deze oncologieverpleegkundige zorg is per zorgverzekeraar anders, maar minimaal vijf consulten of 10 uur begeleiding bij de diagnose kanker per jaar.

Een cliënt vertelt:

“Ik krijg ontzettend veel steun van mijn vrienden en familie. Maar zij hebben hun eigen zorgen, verdriet en verwerkingsproces. Daarom is het fijn om ook met een professional te praten. Een buitenstaander met kennis van zaken, die me helpt met alle mogelijke vragen over mijn ziekte en me mentaal ondersteunt.”

Ga naar website