Reflexief

Oncoreflex ®
Oncoreflex ® is een ondersteunende voetreflexmassage tijdens en na de behandelingen in het ziekenhuis. Zachte massage van de voeten brengt je helemaal tot rust en helpt je het gebeurde te verwerken. Samen bepalen we het doel van de massage. De therapeut kiest acupressuurpunten en reflexzones afgestemd op je energie en klachten.

Oncoreflex® kan je helpen bij misselijkheid door chemo, pijn door tumor, radiotherapie of littekens, slapeloosheid, vermoeidheid, neuropathie, gevoelens van depressiviteit, stress en angst. We helpen je het gebeurde te verwerken en opnieuw vorm te geven aan je leven. Een oncoreflexmassage is een prettige ervaring. Na enkele keren ga je het verschil voelen.

Vergoeding
Oncoreflex® is een specialisatie van voetreflextherapie. Het is een complementaire therapie en wordt door de meeste zorgverzekeringen vergoed vanuit het pakket alternatieve zorg in de aanvullende verzekering. Check bij je verzekeraar de hoogte van je vergoeding. Reflexief is een praktijk voor gecertificeerde voetreflextherapie en wordt vermeld in de Verwijsgids voor Kanker en het kwaliteitsregister Oncoreflex.

Reflexief is beperkt aanwezig in Barneveld. Bel voor een afspraak of meer informatie 06-
13530159
.